Zakaj lahko ognjevarna tkanina doseže učinek "ognjevarnega" učinka?

03-06-2023

Tkanina, ki zavira gorenje, se nanaša na tkanino, ki lahko samodejno ugasne, tudi ko zapusti odprt ogenj, tj. vžge se, ko je izpostavljena ognju, in ugasne takoj, ko zapusti ogenj. Tkanine, ki zavirajo gorenje, lahko razdelimo na naknadno obdelane tkanine, ki zavirajo gorenje, in tkanine, ki zavirajo gorenje. Ognjevarna tkanina po obdelavi, znana tudi kot negorljiva tkanina po obdelavi, se proizvaja s premazom in pomožno obdelavo med barvanjem in končno obdelavo. Ognjevarni učinek postopoma oslabi po pranju in se običajno uporablja za izdelavo stvari, ki se ne perejo pogosto.


Razlogi za doseganje"negorljive"učinek ognjevarnih tkanin


1. Eden od razlogov, zakaj lahko te tkanine dosežejo a"negorljive"Učinek so vlakna, ki jih vsebuje tkanina, ki je visokotehnološki nov material z vlakni, ki zavira gorenje in preprečuje kapljanje. Na primer, vsa bombažna ognjevarna tkanina je ognjevarna tkanina, izdelana z negorljivo obdelavo na osnovi vseh bombažnih barvanih tkanin. Vključuje vse bombažne ognjevarne navadne tkanine, vse bombažne ognjevarne gaze, vse bombažne ognjevarne ravne tkanine in vse bombažne ognjevarne tkanine. Ta vrsta vlaken uporablja najnovejšo sol gel tehnologijo, ki omogoča, da anorganski polimerni zaviralec gorenja obstaja v organski makromolekuli viskoznega vlakna v nano stanju ali v prepletenem mrežnem stanju, kar ne zagotavlja samo odličnih fizikalnih lastnosti vlakna, ampak ima tudi značilnosti nizkega dima, ni strupen, brez vonja, se ne topi in kaplja.



2. Drugi razlog, zakaj lahko ognjevarne tkanine dosežejo a"negorljive"učinek je, da Zhuocheng Textile med proizvodnjo in končno obdelavo tkanin uporablja zaviralce gorenja. Uporaba zaviralcev gorenja omogoča, da imajo vlakna, kot sta bombaž in volna, lastnosti, ki zavirajo gorenje, po končni obdelavi, ki zavira gorenje, medtem ko je raziskava o lastnostih, ki zavirajo gorenje, sintetičnih vlaken, kot sta poliester, ki zavira gorenje, in aramid, ki zavira gorenje, raziskava o gorenju retardantna modifikacija sintetičnih vlaken. Aramidna ognjevarna vlakna spadajo v kategorijo aromatskih poliamidov in so poliizoftaloil izoftalamidna vlakna. Izdelki iz aramidnih vlaken, ki zavirajo gorenje, so mehki na otip, dobro puhastost, drapabilnost, absorpcijo vlage in zračnost, visoko trdnost, odpornost proti obrabi, drapabilnost, dobro končno obdelavo tkanine, obstojnost barv,


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti